Onderscheidend

Ed van Moorsel - uw betrokken coach

Wat ons in de praktijk vaak onderscheid is de combinatie van expertises en persoonlijke kwaliteiten. Om het in korte termen uit te drukken; Betrokkenheid met persoonlijke aandacht – Altijd een brede, open visie – Positief in elke case want ‘Iedereen … is ergens héél goed in’ – Respect voor de situatie van elke deelnemende partij en altijd met een verbindende gedachte voor een optimaal resultaat!

Persoonlijk

  • Jarenlange ervaring in persoonlijk coaching en verzuimbegeleiding van mensen van een arbeidsbeperking, binnen het Sociaal Domein en reguliere werkveld.
  • Uitgebreid geschoold in persoonlijkheidsstoornissen en psychische ziektebeelden en heb ruime praktische ervaring om deze op constructieve wijze toe te passen op de medewerker en zijn/haar werkvloer.
  • Beschik over een ruim en breed netwerk van sociaal maatschappelijk verantwoorde bedrijven en organisaties in verschillende branches
  • Nazorg is voor ons zeer belangrijk in het totale coaching-proces, ook als dit beëindigd is. Medewerker en werkgever kunnen altijd terugvallen op onze ondersteuning en expertise.